Фото заснемане


Сватбена фотография

Предлагаме за Вас фото заснемане на сватбено тържество на високо ниво за хора с вкус. Индивидуален подход. Гаранция за качество. Предлагаме няколко пакета за клиентите според техните изисквания и нужди.

Фото заснемане на Свето кръщение

Кръщенето, това е началото на пътя за християните. Запазете спомена от това събитие под формата на професионални снимки, които ще запечатат всеки детайл от ритуала за покръстване на Вашето дете. Пакета включва заснемане на църковния ритуал, фотосесия на кръщелника преди и след ритуала, снимки с гостите.

Фото заснемане на Рождени дни

Ние от студио Фото Ямбол Аврен Ви предлагаме фото заснемане на рождените дни на  вашите весели и щастливи деца, на чиито лица грее невинната детска усмивка. Нашият  професионален  фотограф ще бъде в тези важни моменти на емоции  и радост и ще улови всеки интересен момент  от вашите рождени дни.

Фото заснемане на Абитуриентски балове

Скъпи Абитуриенти в този дългоочакван и важен  за Вас ден, в който завършвате училище, Ви даваме възможност да запечатате на снимки това вълнуващо преживяване от Вашият живот, изпълнено с радост и емоции. Можем да ви изработим абитуриентски албум и така ще имате за спомен и за в бъдеще своите съученици и любими учители  в професионално изработен албум с твърди корици и индивидуална  снимка на  вашата корица.

Студийна фотография

Предлагаме професионални фотосесии в студио. Темата може да бъде напълно различна. Снимаме индивидуални и семейни студийни фотосесии, както и с деца, портретно фото заснемане, фотосесии на бременни, коледни фотосесии, великденски фотосесии и др.

Рекламна фотография

Заснемаме професионално всеки интериор: ресторант, хотел, салон, магазин, частна фирма. Вашите интериори ще изглеждат ярки, контрастни, просторни и по-добри, отколкото в действителност!

Имате ли нужда от снимки на вашата фирма, обекти, сгради, конструкции? Ще извършим висококачествена фотография с цялото необходимо оборудване, ще намерим необходимите ъгли, ще подберем правилното естествено осветление. А последващата обработка ще направи финалните снимки особено впечатляващи.

Ако имате онлайн магазин и имате нужда да заснемете своите продукти или да подготвите каталог за печат, ние сме насреща и сме готови да отидем до вашия обект с цялото необходимо оборудване.

 

Фото заснемане на абитуриентски бал
Фото заснемане на абитуриентски бал в студио
Фото заснемане на абитуриентски бал на открито
Фотозаснемане на абитуриентски бал на открито
Студийна фотография във Фото Ямбол Аврен
Студийна фотография във Фото Ямбол Аврен
Детска фотосесия
Детска фотосесия
Фотосесия - кръщене
Фотосесия – кръщене