Фотоподаръци


Фотоподарък или един уникален фотосувенир могат да бъдат липсващото звено в един предстоящ празник. Задачата на всеки подарък е да доставя радост на човек и всички изработени от нас фотоподаръци изпълняват тази роля перфектно.

Празниците предстоят, а вие не знаете какво да подарите? Вече не е нужно да губите време в търсене на оригинален подарък. Няма нужда да харчите пари за луксозни предмети, които освен това може да не бъдат оценени. Основното в подаръка не е стойността му, а съответствието му както с повода, така и със самия човек, неговите лични предпочитания, вкусове и хобита.

Без значение дали предстои сватба, кръщене, рожден ден, абитуриентски бал или какъвто и да е друг повод за празненство, ние можем да Ви помогнем в избора на подарък.

Фотоподаръци - тениски
Фотоподаръци – тениски

Заповядайте в нашият онлайн магазин FotoIznenadi.com (очаквайте скоро), чрез който предлагаме нашите индивидуално изработени проекти със снимка или надпис върху различни видове артикули като тениски, чаши, възглавници, шапки и много други. Благодарение на нашите атрактивни цени, отстъпки, ваучери за подарък, Вие със сигурност ще се връщате при нас отново и отново. Подаръците никога няма да са в повече!

Персонални фотоподаръци за всеки вкус и повод

Вашият любим човек има предстоящ празник? Изберете личен фотоподарък, който му подхожда и го поздравете. Годишнина от сватбата на вашите родителите? Можете да поръчате възглавница с техни портретни снимки и пожелания. Търсите фирмени подаръци? Нанесете фирменото лого върху избрания от вас сувенир и ще получите желания уникален фотоподарък.

На особено внимание се радват нашите фотоподаръци свързани с празниците на децата – рождени дни, кръщенета. Зарадвайте баба, дядо като им подарите чаша или преспапие с лика на вашето дете.

Фотоподаръци - чаши
Фотоподаръци – чаши

Отворени сме към вашите идеи и предпочитания. Вие сами можете да измислите повода и да проектирате дизайна на избрания от вас артикул. Вашите снимки, умножени по нашите възможности, и ще получите красиви персонализирани фотоподаръци за себе си, семейството, приятелите или колегите си!

Чаши, тениски, часовници, календари, възглавници, магнити, пъзели, ключодържатели – всички тези прости артикули изработени чрез сублимационен печат могат да оставят трайно впечатление.

Какво е сублимация и сублимационен печат?

Сублимацията е физичен процес, при който под висока температура, твърдото вещество (в случая сублимационо мастило) преминава директно в газообразно състояние. При сублимационния печат при пренасянето на изображението върху продукта (тениски, чаши, пъзели и др.), под влияние на високата температура мастилото се превръща в газ и след изстиването му  газът прониква в материята. От друга страна щампата не се усеща при пипане – мастилото е в дълбочина на полиестера и няма наслояване на повърхността.

Щампа върху тениска, направена чрез сублимация, на практика не може да се изтрие или измие и има дълготрайност колкото е живота на самият продукт.

Нашите продукти изработваме с помоща на принтерна техника за сублимация на Еpson и качествени гел-мастила, които ни гарантират ярки и наситени цветове за дълго време.

Къде да поръчате оригинален фотоподарък?

В навечерието на празника се отделя много време за обикаляне по магазини, за да се избере най-подходящия подарък за любим човек или за предстоящо събитие.

В нашият онлайн магазин FotoIznenadi.com (очаквайте скоро) Вие можете да намерите всичко на едно място, фотоподарък за всеки повод, интерес и според всеки джоб.

Ако сте от град Ямбол или от региона и искате да видите на живо предлаганите от нас продукти, заповядайте във фото студио Фото Ямбол Аврен и поръчайте избраният от Вас продукт на място.

ВНИМАНИЕ: Преди празниците сроковете се увеличават поради големия брой поръчки. Препоръчваме да не оставяте да правите вашите поръчки в последния момент.