Студийна фотография


Студийна фотография – това е много популярна и динамично развиващо се направление в съвремената фотография. Студийната фотосесия дава възможност да се реализират най-сложните фантазии на фотографа и клиента. Емоциите вложени в кадъра са половината от успеха на една студийна фотосесия.

Защо студийната фотография е толкова привлекателна?

1.  Студийното снимане ви спестява време.
Ако решите да поръчате студийна фотосесия, ще знаете точно колко часа ще продължи работата в студиото. Няма нужда да търсите подходящ фон или да помолите ненужните хора да напуснат кадъра.

2. Нямате проблеми с метеорологичните условия.
Фотосесията в студио дава възможност да се избегнат огромно разнообразие от проблеми, които могат да се появят при провеждане на фотосесия на открито. Заснемането ще се проведе в затворена и удобна стая, където ще бъде удобно както на фотографа, така и на вас.

3. Пълен контрол над осветлението.
Студийната фотосесия ви позволява да не бъдете ограничени от времето на снимане, т.е. дори вечер можете да направите много ярка и оживена фотосесия. Също така, поради големия брой контролируеми източници на светлина във фотостудиото, става възможно да се създаде необходимия стил, да се подчертаят необходимите детайли и да се скрият ненужните.

4. Липса на външни лица.
Фотосесията в студиото се отличава с това, че по време на снимачния процес няма да бъдете смутени или притеснени по никакъв начин от непознати, които често насочват любопитен поглед към хората, участващи във фотосесии на открито. Студийната фотография ви дава възможност да се отпуснете повече и да бъдете по-естествени в кадъра.

5. Разнообразие от интериори.
Само при студийна фотосесия става възможно, само с няколко стъпки, да се озовете на напълно различни места. Студио Фото Ямбол Аврен предлага голям брой интериори и фонове за заснемане. Така само за един ден можете да правите снимки в напълно различни стилистично интериори, от антични до модерни.

Защо си струва да ни се доверите за студийна фотосесия?

В нашето студио всяка нова фотосесия е различна и уникална. Нашият подход е преди всичко да бъдем толерантни към всеки модел, стил и жанр. Професионална фотосесия в студиото ни позволява да въплътим почти всяка идея.

Професионална студийна фотография
Професионална студийна фотография

Използването на професионален фотограф е единственият начин фотосесията в студиото да донесе наистина страхотни резултати.

Професионалната фотография е не само способността да се използва фотографско оборудване, това е начин да се мисли, усеща, твори. Осъзнавайки това, хората все повече поръчват своите фотосесии да бъдат заснети от професионалисти. Ако искате да получите най-изразителните и оригинални снимки, най-добрият избор е фотосесия в  студио Фото Ямбол Аврен.

Професионалният фотограф ще помогне да се отпусне модела, да се настрои за фотосесията и да предаде максимално всичките му положителни черти в кадъра. За студийна фотосесия, освен себе си и доброто настроение, е препоръчително да вземете най-различни дрехи, за да създадете вашите образи!

Обработката на изображенията е следващия етап, който извършваме в тясно сътрудничество с клиента, за да се получат най-добрите резултати от нашата съместна работа.

Видове студийна фотография

Студийната фотография включва почти всички области на фотографията:

 • Детска студийна фотосесия;
 • Семейна фотосесия в студио;
 • Сватбена студийна фотосесия;
 • Фотосесии за абитуриенти в студио;
 • Модна фотография, рекламна, продуктова фотография в студио;
 • Фотосесия за мъже и жени в студио;
 • Фотосесии за влюбени в студио;
 • Фотосесия на бременни жени в студио;
 • Фотосесии за празници в студио (коледни фотосесии, новогодишни фотосесии, великденски фотосесии и др.);

Детска студийна фотосесия

Снимането на дете в студиото е специален празник за родителите! Децата са различни, но имат едно общо нещо – не могат да седят неподвижни и за разлика от възрастните не позират. За да може кадрите да се живи и детето ви да е доволно, не забравяйте да вземете любимите му играчки, сладки или каквото и да е, с което можете да го поглезите.

Детска студийна фотосесия
Детска студийна фотосесия

В студиото можете да направите фотосесия за рождения или имения ден, коледна фотосесия или каквато и да е тематика, която вие ще изеберете за детето. Ако желаете, можете да направите снимки на детето с животни – вашите любими котки, зайци или кучета. Тези снимки, направени от професионален фотограф, ще бъдат особено трогателни.  Ще направим всичко възможно детската фотосесия в студиото да Ви донесе голяма радост на всички без изключение.

Семейна студийна фотография

Семейната студийна фотосесия се характеризира с повишена сложност, което се дължи на необходимостта от едновременно улавяне на емоциите не на един човек, а на цяла група хора. И тук е важно не само да се заснеме всичко това, но и да се композира правилно в кадъра.

Семейната снимка често украсява стените у дома или на работния плот на компютъра – винаги е приятно, когато  можете по всяко време да погледнете най-скъпите лица (снимка с вашия любим и детето).

Съберете се с децата, бабите и дядовците, поканете близки приятели, кумове, лели и чичовци и заповядайте в нашето фотостудио. Не забравяйте да вземете  и своите домашни любимци.

Коледна фотосесия

Коледа е светъл и омагьосващ празник, за който е прието да се правят прекрасни подаръци. Отличен избор би била Коледна фотосесия, която дава море от положителни емоции и приятни впечатления.

Коледна фотосесия
Коледна студийна фотосесия

Коледната фотосесия е чудесна възможност да организирате истински празник, обвит с особена топлина и радост. Снимките в духа на зимните тържества ще станат ваши любими и всеки път ще ви напомнят за вълшебното Коледно време, прекарано с любимите ви хора. Например, те ще бъдат страхотни празнични картички за семейството и приятелите.

Нашето ателие е украсено с всичко необходимо, за да се придаде празнична атмосфера – гирлянди, камина, свещи, подаръци и, разбира се, красива елха.

Индивидуални фотосесии за мъже и жени в студио

Индивидуална студийна фотосесия
Индивидуална студийна фотосесия

Можете да поръчате индивидуална студийна фотосесия както за себе си, така и като подарък за любим човек. Може би сте бъдещ топ модел? Просто вашият потенциал все още не е разкрит. За да разберете дали това наистина е така, ще ви помогне професионална студиийна фотосесия във фото студио Ямбол Аврен. Всички момичета искат да бъдат винаги красиви принцеси, а момчетата да приличат на супермени. Ние ще Ви помогнем!

Рекламна и модна студийна фотография

Едно от направленията на студийната фотография е рекламата! За да изглежда вашият продукт представителен и по-добър от конкуренцията, имате нужда от висококачествена и креативна снимка! В нашето студио извършваме предметна фотография , фотография за брошури, онлайн магазини!

Заснемането в студиото е задължително за всяко актьорско или портфолио на модел. Това е лицето на човек, неговата визитка и повишаването на кандидата и успехът му в избраната професия зависи от това колко професионално и ефективно е направено. Ние ще се заемем с тази нелека задача.

Чудесен подарък, който можете да направите за своите близки, приятели или колеги е ваучер подарък за студийна фотография.

Разгледайте нашата галерия – студийна фотография.


За контакти и поръчка:

Фотограф: Стоян Калчев

Телефон: +359 896889443

ПОРЪЧАЙ

Цени за студийна фотография


Студийна детска фотосесия /за едно дете/

 • До 5 бр. избрани файла – 8 лв./бр.
 • До 10 бр. избрани файла – 7 лв./бр.
 • До 20 бр. избрани файла – 6 лв./бр.
 • Времетраене до 35 мин. /до 2 декора/
 • Откупуване на файл за /спомен, документи/ до 3 бр. без разпечатка – 12 лв./бр.
 • Получаването на файловете до 7 дни.

Студийна детска и семейна фотосесия /за две или три деца/

 • До 5 бр. избрани файла – 10 лв./бр.
 • До 10 бр. избрани файла – 9 лв./бр.
 • До 20 бр. избрани файла – 7 лв. /бр.
 • Времетраене до 35 мин. /до 2 декора/.
 • Студийна фотосесия на над 5 човека /групова снимка/ – 15 лв./бр.
 • Откупуване на файл за /спомен, документи/ до 3 бр. без разпечатка – 12 лв./бр.
 • Получаването на файловете до 7 дни.

Забележки

 • Цените за фотозаснемане се отнасят за гр. Ямбол. За заснемане извън града се заплащат допълнителни транспортни разходи в зависимост от изминатите километри.
 • Времето за получаване на файловете е в зависимост от натовареноста в момента и може да варира от 7 до 45 дни.
 • Варирането на цените се определя от времето, сложността на изпълнението, предварителната подготовка и пост-обработката, както и от датата и натовареността на фотографа.
 • За запазване на пълна конфиденциалност се заплаща допълнително 50% от пакета и трябва да се уточни в предварителните разговори.
 • За експресна обработка до 7 дни /+ 20 %/ от пакета.
 • При заявени от ваша страна  дата, час и уточнени детайли по фотозаснемането се заплаща капаро от 30% от цената на целият пакет, а останалата част от сумата при получаването на  заснетият материал.
 • Съгласно закона за авторското право, авторските права върху снимките, принадлежат на фотографа.
 • Фотографа си запазва правото да използва част от заснетите от него кадри за допълване на портфолиото си  в сайта и социалните мрежи  за популяризирането на работата си.
 • Снимките заснети от фотографа са предназначени само и единствено за лично ползване. Те не могат да бъдат използвани с комерсиални цели. Ако желаете да използвате снимките за реклама, това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен. Ако желаете да участвате в конкурси със снимки заснети от мен, можете да го направите като използвате такива с моето лого на тях или изрично да упоменете автора на фотографията.