Рождени дни


В живота на човек има любим празник – рожденият ден. На този ден приятели и роднини се събират, за да поздравят рожденика, да подарят интересен подарък и да се забавляват. Затова моментите на радост и забавление, щастие и лека тъга, уловени на снимките, са толкова близки и скъпи на сърцата ни. Ето защо когато планирате рождения си ден, не забравяйте да поканите професионален фотограф. Ние от Фото Ямбол Аврен Ви предлагаме фото заснемане на рожден ден или юбилей. Най-добрите моменти ще останат с Вас завинаги!

Заснемането на рожден ден е актуално без значение дали сте на 1 или на 50 години? Или може би сте на 90? Времето е толкова мимолетно! Спомнете си вашите усмивки, смях, подаръци от всички рождени дни до сега. Професионалният фотограф винаги ще намери общ език с вашите деца и гости, а снимките ще бъдат ярки и запомнящи се.

Ние ще Ви помогнем да си запазите приятните спомени от тържеството в продължение на много години. Тук ще намерите отговорност и опит от професионалисти, които гарантират качество на изображението и бързина на изпълнение на поръчката.

Защо имате нужда от професионален фотограф за рожден ден или юбилей?

Днес, в дигиталната ера, можете самостоятелно да заснемете куп снимки на смартфони. Със сигурност ще спестите пари, но в същото време има повишен риск да получите снимки със съмнително качество и съдържание или да не ги получите изобщо (ако отговорното лице за снимките се увлече твърде много в празника 🙂 ). Само професионален фотограф може  да подходи компетентно по този въпрос, независимо дали става дума за фотосесия в студио или заснемане на рожден ден в заведение, и да създаде наистина уникални и висококачествени изображения.

Професионално заснемане на рожден ден
Професионално фото заснемане на рожден ден

Обикновено празненството се характеризира с висока динамика и голяма продължителност. Фотографът се нуждае от издържливост и добра концентрация, както и отлична реакция. Той винаги трябва да е в центъра на събитията, да предвижда развитието на ситуациите и да прави успешни снимки, защото често може да няма втори шанс. Ето защо, недвусмислено, професионалния фотограф на този празник е незаменим човек, който е в състояние да запази спомена за това важно събитие в живота на рожденика. И всичко това ще става незабелязано и ненатрапчиво.

Детски рождени дни

Рождения ден е много специален ден за всеки от нас , но за нашите деца  рождения ден е много повече, те го чакат с нетърпение, за да се оцапат с торта и да си похапнат вкусни и забранени лакомства.  Детският рожден ден винаги е празник и не само за самото дете, но и за родителите му. За такова събитие родителите подготвят много изненади за рожденика, подаръци и забавни игри под вещото ръководство на аниматори. Трябва да се отбележи, че снимките са един от ключовите моменти, които ще останат завинаги в паметта ви. След като рождения ден е отминал, ще искате да отворите албума и да се насладите на това безгрижно време на детето, да си спомняте онези емоции на изненада и радост в очите на детето си.

Ние притежаваме богат опит във фотографирането на рождени дни в различни формати, от големи събирания, до малки срещи в тесен кръг с близки приятели. Фотозаснемане на детско парти е доста труден процес за фотографа защото децата са много емоционални и подвижни. Той трябва да се опита да накара децата да се чувстват възможно най-спокойни и в същото време да успее да улови всичките им емоции с фотоапарата. Това е възможно само ако фотографът има богат опит в заснемането на детски партита. Специалистът разбира светлината, знае как да прави висококачествени снимки на деца, които са в движение и не спират, за да позират на фотографа. В същото време той остава невидим и не пречи на забавлението. Наличието на професионално оборудване е необходимо, защото само с най-модерната техника се получават висококачествени и ясни изображения.

Заснемане на детски рожден ден в ресторант, заведение, детски център

Това е може би най-удобният вариант за родителите да проведат заснемане на детски рожден ден. В този случай не е нужно да се притеснявате за украсата на празника. Детските развлекателни центрове са чудесно решение. Ярки декорации, аниматори, забавни игри – всичко това ще направи вашия празник незабравим! И снимките също ще бъдат такива!

Заснемане на детски рожден ден
Фото заснемане на детски рожден ден в детски център

Фотографът снима самото тържество и децата по време на празника. В този случай детето няма да се умори да му правят снимки, защото няма да има нужда да позира. Вашето мъниче ще може спокойно да се наслаждава на играта и празника, докато детския фотограф улавя най-ярките моменти от рождения ден. Опитният фотограф ще може да заснеме максимален брой кадри, без да пречи на самата игра и без да се приближава прекалено близо до рожденика и неговите гости. Снимките с аниматорите са любима част от фотосесията на децата защото те се превръщат в любими герои от анимационни филмчета.

Заснемането на детски рожден ден обикновено включва:
– снимки на игровата част на празника (състезания, игри);
– изваждане и нарязване на тортата (самата торта трябва да бъде снимана предварително);
– мини фотосесия със семейството и гостите и обща снимка.

Фотосесия за детски рожден ден в студио или на открито

Заснемане на рожден ден на Симон
Фото заснемане на рожден ден в студио

Цялото семейство може да участва в тези фотосесия за детския рожден ден. Можете да вземете със себе си балони, торта за рожден ден и подаръци, които подарявате на детето си под обектива на фотоапарата. Това ще направи снимките по-живи и ще отразят истинските емоции на вашето дете! Опцията със студийна фотосесия е идеална за празнуване на рожден ден по всяко време на годината. Можете сами да изберете интериора, който подхожда на вас и вашето дете.

Винаги сме готови за смели идеи и експерименти. Ние ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че получавате максимално удовлетворение от процеса на снимане и  безупречно качество.

Фотосесиите в студио или на открито могат да бъдат чудесен подарък за детето и семейството и затова ние сме ви подготвили няколко варианта за подарък ваучер. Разгледайте ги.

Предложения за вас

Отлично допълнение към снимките и спомените от рождения ден е създаването на уникален фотоалбум с дизайн специално за вашият повод с  най добрите снимки на вас и вашето дете. Фотокнигата също може да бъде добър подарък от някой от поканените гости и роднини за рожденика.

Предлагаме изработка на слайдшоу с 3D ефекти със снимки от най-ярките и интересни моменти от изминалото събитие, придружено от нежна музика. Слайдшоуто ще съживи най-добрите спомени и мислено ще ви върне в онзи запомнящ се ден.

Не забравяйте да поръчате забавни и уникални фотоподаръци за рождени дни на деца, колеги, приятели от нашия онлайн магазин FotoIznenadi.com.

Разгледайте нашата галерия – рождени дни. Тук ще намерите снимки от нашата работа през годините – заснемане на рождени дни в детски центрове, заведения, студийни фотосесии на рожденици, фотосесии на открито.

Празникът, който искате да запечатате на снимки, идва скоро? Обадете ни се или ни посетете. Най-добрите моменти ще останат с вас завинаги!

Ако имате въпроси използвайте формата за контакт по долу или ни се обадете. Можете да обсъдите концепцията за фотосесия, да изберете аксесоари и допълнителни услуги.


За контакти и поръчка:

Фотограф: Стоян Калчев

Телефон: +359 896889443

ПОРЪЧАЙ

Цени на заснемане на рожден ден в заведение или детски център

 • Ангажираност на фотографа  до 1 час.
 • Заснемане на репортаж по време на партито.
 • Кратка фотосесия на рожденика.
 • Фото заснемане на детето с родителите и гостите, общи снимки.
 • Без ограничение в броя на кадрите (файловете), заснемат се всички важни и интересни моменти.
 • Обработване на снимките (цветова температура, контраст, осветеност, шум).
 • Получаване на всички обработени снимки във формат JPG с високо качество като линк за сваляне или на флашка на клиента в срок до 14 дни (флаш памет може да закупите и на място във фото студиото на Фото Ямбол Аврен).
 • Всеки седващ час се заплаща допълнително – 80 лв./ч.
 • Подарък 1 бр. разпечатка  на снимка с размер 21/30 см.
 • Отстъпка за бъдещи студийни фотосесии от 20 %.

Цена на пакета: 130лв.


Допълнителни услуги

 • Изработка на слайдшоу с подходяща музика и 3D ефекти със снимки от рожденият ден – 30 лв.
 • Индивидуален Фото Албум  с уникален дизайн специално за вашият повод с  най-добрите снимки  от рождения ден на вашето дете. Фото книгата се отпечатва на професионална фотохартия  с отлично качество и цветопредаване  в следните размери – 15×15 см.,  20×20 см., 25×25 см., 30×30см., от  6 до 50стр. Всеки размер е с различна цена според размера и страниците.

Забележки

 • Цените за фотозаснемане се отнасят за гр. Ямбол. За заснемане извън града се заплащат допълнителни транспортни разходи в зависимост от изминатите километри.
 • Времето за получаване на файловете е в зависимост от натовареноста в момента и може да варира от 7 до 45 дни.
 • Варирането на цените се определя от времето, сложността на изпълнението, предварителната подготовка и пост-обработката, както и от датата и натовареността на фотографа.
 • За запазване на пълна конфиденциалност се заплаща допълнително 50% от пакета и трябва да се уточни в предварителните разговори.
 • За експресна обработка до 7 дни /+ 20 %/ от пакета.
 • При заявени от ваша страна  дата, час и уточнени детайли по фотозаснемането се заплаща капаро от 30% от цената на целият пакет, а останалата част от сумата при получаването на  заснетият материал.
 • Съгласно закона за авторското право, авторските права върху снимките, принадлежат на фотографа.
 • Фотографа си запазва правото да използва част от заснетите от него кадри за допълване на портфолиото си  в сайта и социалните мрежи  за популяризирането на работата си.
 • Снимките заснети от фотографа са предназначени само и единствено за лично ползване. Те не могат да бъдат използвани с комерсиални цели. Ако желаете да използвате снимките за реклама, това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен. Ако желаете да участвате в конкурси със снимки заснети от мен, можете да го направите като използвате такива с моето лого на тях или изрично да упоменете автора на фотографията.