Рекламна фотография


Рекламна фотография

Рекламна фотография е предназначена предимно за популяризиране на даден продукт или услуга. Използва се за създаване на външни реклами, каталози с изображения, брошури, рекламни оформления за пресата, банери, календари, уебсайтове и др. Най-общо рекламната фотография може да бъде разделена на интериорна фотография, архитектурна фотография и продуктова фотография.

Рекламните фотографии трябва да окажат въздействие върху зрителя или читателя и да го насърчат да се възползва от офертата, която представя снимката. Това може да е изображение, което формира определен контекст, стил и общ имидж на марката, или това може да бъде предметна фотография, която демонстрира конкретен продукт. Рекламната снимка направена професионално и с високо качество има силно въздействие върху вашите клиенти и е с голяма възвръщаемост.

Интериорна фотография

За интериорна фотография се създава тематична фотосесия, която може да предаде характеристиките на оформлението и дизайна, естетическата и функционална организация на вътрешното пространство на помещенията. Интериорната фотография е търсена за рекламиране на хотели, ресторанти, заведения.

Итериорна фотография
Итериорна фотография

Архитектурна фотография

Архитектурната фотография има за цел да предаде ясен и надежден образ на сградата и включва заснемане на жилищни и нежилищни сгради, къщи и други обекти. За архитектурната фотография е важно правилно да се предаде перспективата, елементите на фасадите и декора, да се покаже обекта в най-изгодната перспектива и с правилно осветление.

Продуктова фотография

Задачата на продуктовата фотография е да покаже всеки продукт (стока), предназначен за потребителя, в най-изгодна светлина. Като правило продуктовата снимка никога не се ограничава до самото заснемане, а следва и сложно ретуширане и последваща обработка на изображението, за да се получи висококачествен резултат.

Рекламна фотография
Рекламна фотография

Предлагаме продуктова фотография за различни цели – за използване в печатни каталози, брошури, реклама. В последно време много актуална и често търсена е продуктовата фотография за изработване на уеб сайтове и онлайн магазини. Красивата снимка може значително да намали времето, необходимо за продажба на артикул, като същевременно поддържа цената му.

Снимаме както на място при клиента, така и в студиото  на Фото Ямбол Аврен.

Разгледайте нашето портфолио – рекламна фотография със снимки от различни фотосесии на интериорна, архитектурна или продуктова фотография.


За контакти и поръчка:

Фотограф: Стоян Калчев

Телефон: +359 896889443

ПОРЪЧАЙ

Цени за рекламна фотография

Цените за рекламна фотография се формират според сложността и обема на работа за заснемането на продуктите, обектите.

Всеки проект е индивидуален и затова се определят персонални цени за конкретния случай.

Направете запитване в нашата форма за контакти като опишете вашите продукти, обекти, сгради, които  трябва да бъдат заснети, както и броят им и ние ще се свържем с Вас за индивидуална оферта.


Пакета влючва

 • Професионално заснети продукти.
 • Ретуш за премахване на дефекти.
 • Снимки в оригинален размер.
 • Снимки за интернет публикуване 72 dpi.
 • Получаване на всички обработени снимки във формат JPG с високо качество като линк за сваляне или на флаш памет на клиента.

Забележки

 • Цените за фотозаснемане се отнасят за гр. Ямбол. За заснемане извън града се заплащат допълнителни транспортни разходи в зависимост от изминатите километри.
 • Времето за получаване на файловете е в зависимост от натовареноста в момента и може да варира от седем до 45 дни.
 • Варирането на цените се определя от времето, сложността на изпълнението, предварителната подготовка и пост-обработката, както и от датата и натовареността на фотографа.
 • За запазване на пълна конфиденциалност се заплаща допълнително 50% от пакета и трябва да се уточни в предварителните разговори.
 • За експресна обработка до 7 дни /+ 20 %/ от пакета.
 • При заявени от ваша страна  дата, час и уточнени детайли по фотозаснемането се заплаща капаро от 30% от цената на целият пакет, а останалата част от сумата при получаването на  заснетият материал.
 • Съгласно закона за авторското право, авторските права върху снимките, принадлежат на фотографа.
 • Фотографа си запазва правото да използва част от заснетите от него кадри за допълване на портфолиото си  в сайта и социалните мрежи  за популяризирането на работата си.
 • Снимките заснети от фотографа са предназначени само и единствено за лично ползване. Те не могат да бъдат използвани с комерсиални цели. Ако желаете да използвате снимките за реклама, това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен. Ако желаете да участвате в конкурси със снимки заснети от мен, можете да го направите като използвате такива с моето лого на тях или изрично да упоменете автора на фотографията.