Кръщенета


Свето Кръщение на детето е едно от най-значимите събития за родителите, кръстниците, роднините, както и за самото дете. Точно това е едно от събитията, което никога повече няма да се повтори. И тъй като най-често този ритуал се извършва в много ранна възраст, спомените за него, уви, избледняват с времето, затова ги запазете на висококачествени снимки. Ако решите да съхраните спомена за този прекрасен ден и за да може да се запечатате в снимки уникалната му атмосфера, не забравяйте да поканите опитен професионалист. Ето защо ние Ви предлагаме фото заснемане на кръщене на детето Ви.

Професионален фотограф за кръщене

Професионалният фотограф знае последователността и ключовите моменти от цялата церемония и винаги е готов да направи необходимия и важен кадър. Той е бил на множество ритуали, знае нюансите, отчитайки всички ограничения за поведение в храма, работил е в определената за целта църква неведнъж и е в състояние да улови церемонията по кръщенето по много по-интересен и колоритен начин. Знае в кой момент да застане на правилното място с подходящо осветление и да заснеме важните моменти от правилният ракурс на тържественият ритуал.

Фото заснемане на кръщене в църква
Фото заснемане на кръщене в църква

Кръщелната фотография не е една режисирана фотосесия, където можете да спрете и да помолите модела отново да заеме желаната поза. Ритуалът ще се развие, независимо от фотографа и неговите действия. Фотографът не пречи на церемонията, той не разсейва участниците в кръщенето, той само наблюдава отстрани и улавя моментите.

Така след няколко години вие и вашият малък ангел ще можете да се възхищавате на красивите снимки на кръщенето. И тогава определено няма да съжалявате, че сте поканили професионален фотограф на това тържество.

Фото заснемане на кръщене

Заснемане на кръщене
Заснемане на кръщене

Фото заснемането на кръщенето започва със събирането на гостите и роднините близко до църквата. След това се случва и най важната част – заснемането на самият ритуал вътре в самата църква. Това са потапянето на краката на кръщелникът в купола с вода, помазването, отрязването на малка част от косата и много други интересни и важни моменти от събитието. Накрая се избира подходящо място за снимки с родители и кръстниците и за обща снимка на всички гости.

Ако желаете, можете да поканите фотографа и на тържеството след църквата. В резултат клиентът ще получи незабравими кадри, радостни моменти и трогателни преживявания с поканените роднини, приятели и деца. Ние ще запечатаме тези уникални моменти за вас, вашите деца и внуци, защото Светото Кръщение е важен ден не само в живота на едно дете, но и на цялото семейство.

Предложения за допълнителни услуги за кръщене

Отлично допълнение към снимките и спомените от церемонията ще бъде създаването на уникален фотоалбум с дизайн специално за вашият повод с  най-добрите снимки  от Светото Кръщение на вашето дете. Фотокнигата също може да бъде добър подарък от кръстниците.

Когато нямате време за обикаляне по магазини в търсене на подарък за кръщелника, на помощ идват нашите специални ваучери за подарък – фотосесия на открито или закрито с кръщелника. Разгледайте нашите предложения за ваучери и изберете най-подходящия за Вас.

Предлагаме изработка на слайдшоу с 3D ефекти със снимки от най-ярките и интересни моменти от изминалото събитие, придружено от нежна музика. Слайдшоуто ще съживи най-добрите спомени и мислено ще ви върне в онзи запомнящ се ден.

Не забравяйте да поръчате забавни и уникални фотоподаръци за кръщенета от нашия онлайн магазин FotoIznenadi.com (очаквайте скоро).

Разгледайте нашата галерия – кръщенета с незабравими моменти от ритуала на прекрасни деца на доверили ни се клиенти.


За контакти и поръчка:

Фотограф: Стоян Калчев

Телефон: +359 896889443

ПОРЪЧАЙ

Цени за заснемане на кръщене

 • Ангажираност на фотографа  до 1 час.
 • Фото заснемане на ритуала Свето кръщение от един фотограф в църквата.
 • Кратка фотосесия на детето.
 • Фотозаснемане на детето с родителите и кръстниците, общи снимки.
 • Без ограничение в броя на кадрите (файловете), заснемат се всички важни и интересни моменти.
 • Обработване на снимките (цветова температура, контраст, осветеност, шум).
 • Получаване на всички обработени снимки във формат JPG с високо качество като линк за сваляне или на флашка на клиента в срок до 14 дни (флаш памет може да закупите и на място във фото студиото на Фото Ямбол Аврен).
 • Подарък 1 бр. разпечатка с размер 21/30 см.
 • Отстъпка за бъдещи студийни фотосесии от 20 %.
 • При заявени дата и час и уточнени детайли се заплаща капаро от 30% от цената на целият пакет, а останалата част от сумата при получаването на  заснетият материал.

 Цена на пакета: 150лв


Допълнителни услуги

 • Фото заснемане на веселата част в ресторанта – 90 лв./ч.
 • Изработка на слайдшоу с подходяща музика и 3D ефекти със снимки от  вашето кръщене – 30 лв.
 • Снимки за подарък на гостите в денят на празненството с размер 10x 15 см. – 3 лв./бр.
 • Магнитни снимки за подарък на гостите с размер 10×15 – 4 лв./бр.
 • Индивидуален Фото Албум  с уникален дизайн специално за вашият повод с  най добрите снимки  от Светото Кръщение на вашето дете. Фото книгата се отпечатва на професионална фотохартия  с отлично качество и цветопредаване  в следните размери – 15×15 см.,  20×20 см., 25×25 см., 30×30см., от  6 до 50стр. Всеки размер е с различна цена според размера и страниците.

Забележки

 • Цените за фотозаснемане се отнасят за гр. Ямбол. За заснемане извън града се заплащат допълнителни транспортни разходи в зависимост от изминатите километри.
 • Времето за получаване на файловете е в зависимост от натовареноста в момента и може да варира от 7 до 45 дни.
 • Варирането на цените се определя от времето, сложността на изпълнението, предварителната подготовка и пост-обработката, както и от датата и натовареността на фотографа.
 • За запазване на пълна конфиденциалност се заплаща допълнително 50% от пакета и трябва да се уточни в предварителните разговори.
 • За експресна обработка до 7 дни /+ 20 %/ от пакета.
 • При заявени от ваша страна  дата, час и уточнени детайли по фотозаснемането се заплаща капаро от 30% от цената на целият пакет, а останалата част от сумата при получаването на  заснетият материал.
 • Съгласно закона за авторското право, авторските права върху снимките, принадлежат на фотографа.
 • Фотографа си запазва правото да използва част от заснетите от него кадри за допълване на портфолиото си  в сайта и социалните мрежи  за популяризирането на работата си.
 • Снимките заснети от фотографа са предназначени само и единствено за лично ползване. Те не могат да бъдат използвани с комерсиални цели. Ако желаете да използвате снимките за реклама, това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен. Ако желаете да участвате в конкурси със снимки заснети от мен, можете да го направите като използвате такива с моето лого на тях или изрично да упоменете автора на фотографията.