Кръщенета


Свето Кръщение на детето е едно от най-значимите събития за родителите, кръстниците, роднините, както и за самото дете. Точно това е едно от събитията, което никога повече няма да се повтори. И тъй като най-често този ритуал се извършва в много ранна възраст, спомените за него, уви, избледняват с времето, затова ги запазете на висококачествени снимки. Фотографирането на кръщенето на детето е в състояние да запази това събитие и да предаде уникалната му атмосфера. Ето защо, ако решите да съхраните спомена за този прекрасен ден, не забравяйте да поканите опитен професионалист.

Професионалният фотограф знае последователността и ключовите моменти от цялата церемония и винаги е готов да направи необходимия и важен кадър. Той е бил на множество ритуали, знае нюансите, отчитайки всички ограничения за поведение в храма, работил е в определената църква неведнъж, и е в състояние да улови церемонията по кръщенето по много по-интересен и колоритен начин. Знае в кой момент да застане на правилното място с подходящо осветление и да заснеме важните моменти от правилният ракурс на тържественият ритуал. Така след няколко години вие и вашият малък ангел ще можете да се възхищавате на красиви снимки на кръщенето. И тогава определено няма да съжалявате, че сте поканили професионален фотограф на това тържество.

Кръщелната фотография не е режисирана фотосесия, където можете да спрете и да помолите модела отново да заеме желаната поза. Ритуалът ще се развие, независимо от фотографа и неговите действия. Фотографът не пречи на церемонията, той не разсейва участниците в кръщенето, той само наблюдава отстрани и улавя моментите.

Заснемането на кръщенето започва със събирането на гостите и роднините близко до църквата. След това се случва и най важната част – заснемането на самият ритуал вътре в самата църква. Това са потапянето на краката на кръщелникът в купола с вода, помазването, отрязването на малка част от косата и много други интересни и важни моменти от събитието. Накрая се избира подходящо място за снимки с родители и кръстниците и за обща снимка на всички гости.

Ако желаете, можете да поканите фотографа и на тържеството след църквата. В резултат клиентът ще получи незабравими кадри, радостни моменти и трогателни преживявания с поканените роднини, приятели и деца. Ние ще запечатаме тези уникални моменти за вас, вашите деца и внуци, защото Светото Кръщение е важен ден не само в живота на едно дете, но и на цялото семейство.

Отлично допълнение към снимките и спомените от церемонията ще бъде създаването на уникален фотоалбум с дизайн специално за вашият повод с  най добрите снимки  от Светото Кръщение на вашето дете. Фотокнигата също може да бъде добър подарък от кръстниците.

Предлагаме изработка на слайдшоу с 3D ефекти със снимки от най-ярките и интересни моменти от изминалото събитие, придружено от нежна музика. Слайдшоуто ще съживи най-добрите спомени и мислено ще ви върне в онзи запомнящ се ден.

Не забравяйте да поръчате забавни и уникални фотоподаръци за кръщенета от нашия онлайн магазин fotoiznenadi.com.

Разгледайте нашето портфолио – кръщенета с незабравими моменти от кръщенетата на тези прекрасни деца на наши доверили ни се клиенти.

 

За контакти и поръчка:

Фотограф: Стоян Калчев

Телефон: +359 896889443

ПОРЪЧАЙ

Цени за заснемане на кръщене

 • Ангажираност на фотографа  до 1 час.
 • Фотозаснемане на ритуала Свето кръщение от един фотограф в църквата.
 • Кратка фотосесия на детето.
 • Фотозаснемане на детето с родителите и кръстниците, общи снимки.
 • Без ограничение в броя на кадрите (файловете), заснемат се всички важни и интересни моменти.
 • Получавате снимките  след пост – обработка по електронен път чрез линк или на ваша флашка във   Фото Ямбол Аврен  в срок до 14 дни.
 • Подарък 1 бр. разпечатка с размер 21/30 см.
 • Отстъпка за бъдещи студийни фотосесии от 20 %.
 • При заявени дата и час и уточнени детайли се заплаща капаро от 30% от цената на целият пакет, а останалата част от сумата при получаването на  заснетият материал.

 Цена на пакета: 100лв


            Допълнителни услуги

 • При желание от ваша страна за фото заснемане на веселата част в ресторанта. Цената за 1 час. – 50 лв.
 • Изработка на слайдшоу с подходяща музика и 3D ефекти със снимки от  вашето кръщене – 30 лв.
 • Снимки за подарък на гостите в денят на празненството с размер 10x 15 см. – 2 лв./бр.
 • Магнитни снимки за подарък на гостите с размер 9×13 – 3 лв./ бр.
 • Индивидуален Фото Албум  с уникален дизайн специално за вашият повод с  най добрите снимки  от Светото Кръщение на вашето дете. Фото книгата се отпечатва на професионална фотохартия  с отлично качество и цветопредаване  в следните размери – 15×15 см.,  20×20 см., 25×25 см., 30×30см., от  6 до 50стр. Всеки размер е с различна цена според размера и страниците.

Забележки:

 • Цените за фотозаснемане се отнасят за гр. Ямбол. За заснемане извън града се заплащат допълнителни транспортни разходи в зависимост от изминатите километри.
 • Времето за получаване на файловете е в зависимост от натовареноста в момента и може да варира от 7 до 45 дни.
 • Варирането на цените се определя от времето, сложността на изпълнението, предварителната подготовка и пост-обработката, както и от датата и натовареността на фотографа.
 • За запазване на пълна конфиденциалност се заплаща допълнително 50% от пакета и трябва да се уточни в предварителните разговори.
 • За експресна обработка до 7 дни /+ 20 %/ от пакета.
 • При заявени от ваша страна  дата, час и уточнени детайли по фотозаснемането се заплаща капаро от 30% от цената на целият пакет, а останалата част от сумата при получаването на  заснетият материал.
 • Съгласно закона за авторското право, авторските права върху снимките, принадлежат на фотографа.
 • Фотографа си запазва правото да използва част от заснетите от него кадри за допълване на портфолиото си  в сайта и социалните мрежи  за популяризирането на работата си.
 • Снимките заснети от фотографа са предназначени само и единствено за лично ползване. Те не могат да бъдат използвани с комерсиални цели. Ако желаете да използвате снимките за реклама, това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен. Ако желаете да участвате в конкурси със снимки заснети от мен, можете да го направите като използвате такива с моето лого на тях или изрично да упоменете автора на фотографията.