Записи от видео касети на DVD


Записи от видео касети на DVD
Записи от VHS видео касети на цифров носител /DVD, флаш памет и др./

Във Фото Ямбол Аврен предлагаме услугата по прехвърляне на записи от видео касети на DVD диск, флаш памет, преносим харддиск или друг дигитален носител по Ваш избор с отлично качество.

Запазете  спомените от вашето сватбено тържество, рождени и имени дни, кръщенета, абитуриентски балове, юбилеи, коледни и новогодишни празници и още много скъпи за вас  спомени на цифров носител.

До скоро всички всички важни събития в живота ни се запечатваха на видеоленти и след това споделяхме нашите преживявания с приятели и близки пред видеоплеъра. С развитието на технологиите и появата на цифрови носители на информация като CD и DVD дискове, флаш памети и преносими хард дискове,  магнитните ленти неминуемо останаха  в миналото.

Записи от видео касети на флаш памет
Записи от видео касети на флаш памет

Вдъхнете нов живот на старите  VHS видео касети като ги прехвърлите на DVD диск или флаш памет и така ще ги съхраните за цял живот! Скъпите и важни спомени от вашите сватби, рождени и именни дни, кръщенета, юбилеи не бива да остават на магнитна лента, тъй като видео лентите имат ограничен живот.

Не чакайте последния момент, а ги дигитализирайте още сега при нас във Фото Ямбол Аврен. Готовите видеозаписи са без загуба на качеството спрямо оригиналния носител.

ЦЕНА – 10 лв. на започнат час.

Допълнителни услуги, които се заплащат отделно:

  • меню на DVD записа – осигурява бърз достъп до отделни части от видео материала;
  • надписи вградени в записа;
  • обложка с дизайн, съгласуван с вашите желания и кутийка;
  • печат върху лицевата страна на DVD диска.

Телефон за връзка : 0896889443